Menu
Your Cart

Niet-medische MondkapjesU vindt hier het standaard mondkapje dat gebruikt wordt als bescherming tegen het coronavirus (COVID-19), bijvoorbeeld in het Openbaar Vervoer. Nu het virus steeds verder oprukt en er overal veiligheidsmaatregelen worden genomen, is het verstandig om ook uzelf en anderen op een praktische manier te beschermen. Met onze simpele, maar doeltreffende mondkapjes biedt u een eerste bescherming tegen de verspreiding van het virus. Benieuwd naar de mogelijkheden en eigenschappen van onze kwalitatieve mondkapjes? Op deze pagina vertellen wij u er graag meer over!

Niet-Medische Mondkapjes kopen

De mondkapjes uit onze collectie zijn geschikt voor alledaags gebruik. Of u er nu eentje opzet om naar de supermarkt gaat of om een rondje te wandelen: de mondkapjes houden vochtdruppeltjes uit mond en neus tegen. Deze druppeltjes zijn grotendeels de oorzaak van de virusverspreiding. Het mondkapje kunt u ook dragen als u zelf besmet bent of besmet denkt te zijn. Hiermee beschermt u uzelf en uw naasten tegen verdere verspreiding. Omdat ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik, vindt u ze ook in diverse hoeveelheden in de webshop. Zo zijn er pakketten mondkapjes met 50, 100 of 100 stuks. En dat tegen een goede prijs.

Niet-Medisch Mondkapje: bescherming altijd in de buurt

Het coronavirus schept onzekere tijden. Niet vreemd dus dat mensen zichzelf graag willen beschermen of manieren zoeken om zichzelf én anderen te beschermen. Doeltreffende maatregelen die het virus beëindigen zoals medicijnen of vaccins zijn er nog niet. Een mondkapje of mondmasker biedt in zo’n geval een oplossing. Een soort eerste barrière in de strijd tegen het virus. Het biedt geen volledige bescherming, maar is een goede eerste stap. Door een mondkapje te dragen doet u in ieder geval zelf iets tegen het virus. Onze mondkapjes zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een fijn draagcomfort. Met een aluminium, buigzaam neusklemmetje zet u het kapje goed passend op uw neus. Met de elastieken aan weerszijden bevestigt u het kapje rond uw oren.

Mondkapjes dragen tegen het coronavirus

Het mondkapje krijgt een steeds vastere plek in onze maatschappij. En dat is maar goed ook. Want alleen samen en met de juiste bescherming kunnen we iets tegen het virus doen. Het is uiteraard (nog) geen verplichting om een mondkapje te dragen. Maar als u zichzelf graag een veilig en beschermd gevoel geeft, is het natuurlijk een geschikte optie.

Meer informatie over onze producten

U bestelt een of meerdere pakketten met mondkapjes of mondkapjes in één keer in onze webshop. Deze worden vervolgens bij u thuisbezorgd. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle mogelijke veiligheidsvoorschriften. U profiteert van een schappelijke prijs én geen extra bijkomende verzendkosten. Een goede oplossing dus voor mensen die liever hun huis niet verlaten. Bent u benieuwd naar de eigenschappen van onze producten of wilt u meer weten? Neem dan altijd contact op. Wij helpen u graag met tips of advies om de verspreiding van het virus te beperken.

Niet-Medische mondmaskers - vandaag besteld morgen in huisDEZE MONDKAPJES WORDEN TOT NADER ORDER EXCLUSIEF BTW GELEVERD50 Niet-Medische mondmaskers voor bescherming tegen COVID-19 Coronavirus overdracht - 1 doos 50 stuksDe mondkapjes kunnen worden gedragen door (potentiële) COVID-19 dragers om te he..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Desinfecterende handgel Popsi Angel Ook verkrijgbaar in andere hoeveelheden, zie keuzemenuFlacons a 100 ml Merk Popsi AngelAlleen gebruiken op zichtbaar schone en droge handen.Het middel is een gebruiksklare vloeistof die onverdund moet worden gebruikt.Het middel alleen gebruiken wanneer handde..
€ 2,79
Excl. BTW:€ 2,31
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Deze site gebruikt een (minimaal) aantal cookies.
Als u doorgaat accepteert u deze cookies.