Menu
Your Cart

Over ons

WVO Trading doet al meer dan 10 jaar zaken met Chinese leveranciers van technische materialen. In de loop van de tijd hebben wij met vele van deze leveranciers een sterke vertrouwensband opgebouwd.

Vanaf het moment dat de Coronavirusuitbraak in China onder controle was kregen wij van Chinese leveranciers voor onszelf en familie mondkapjes aangeboden - en die hebben we graag aangenomen.

Van het een kwam het ander en het bleek mogelijk substantiële aantallen mondkapjes met CE keur te bestellen. Gezien de grote behoefte in Nederland en de woekerprijzen die hier werden gevraagd, besloten wij een groot aantal mondkapjes te bestellen en zo tegen de laagst mogelijke prijs te verkopen.

We hebben officiële instanties op de hoogte gebracht van het feit dat wij een groot aantal mondkapjes hebben besteld, maar nog geen aanvraag ontvangen. Voor de verkoop besloten wij daarom deze website in te richten.

Het is de missie van deze site om zoveel mogelijk zorgmedewerkers en zoveel mogelijk eindgebruikers snel en tegen een zo laag mogelijke prijs van mondkapjes, brillen en handschoenen te voorzien.

Als u dit als klant leest, hebben wij de mondkapjes ontvangen en kunt u bestellen.

We hopen dat COVID-19 in Nederland en in de rest van de wereld snel onder controle zal zijn.

Deze site gebruikt een (minimaal) aantal cookies.
Als u doorgaat accepteert u deze cookies.